دعوای رسانه‌های چپ و راست قدیم، بر سر این که مرتضی پاشایی محبوب، متعلق به کدام‌شان است
نویسنده خبر :
خلاصه خبر :
متن خبر :

این روزها یادداشت‌ها و مقاله‌های فراوانی در اینترنت منتشر می‌شود بر این اساس که تعیین کند مرتضی پاشایی متعلق به گروه آن‌هاست یا مقابل‌شان! تازه‌ترین این یادداشت‌ها را به نقل از رجانیوز می‌خوانید:

رجا نیوز نوشت: در سال‌های اخیر برخی از شبه‌رو شنفکران غرب‌زده‌ی داخلی و رسانه‌ها و ضدانقلاب خارج‌نشین با وقوع هر فاجعه‌ی طبیعی مانند زلزله، یا مرگ هر هنرمند یا چهره‌ی مشهور و همچنین هر آسیب اجتماعی، تلاش گسترده‌ای را به خرج می‌دهند تا سوءاستفاده‌ی استفاده‌ی سیاسی خود را انجام دهند و هر تجمعی را به مسخره‌ترین حالت ممکن تجمعی بر علیه جمهوری اسلامی جلوه دهند و هر هنرمندی را «بعد از مرگ» یک فعال سیاسی موافق خودشان بنامند، تا شاید با تنفس مصنوعی مقطعی حداقل کمی بیشتر در فضای سیاسی و رسانه‌ای به حیات خود ادامه دهند.

به گزارش "رجانیوز"، بر اساس همین سیاست قدیمی هم حالا گروهی از شبه‌روشنفکران داخلی و فعالان سیاسی و رسانه‌های ضدانقلاب خارج‌نشین سعی دارند با تلاشی مضحک از مرگ «مرتضی پاشایی»، خواننده‌ی جوان موسیقی پاپ، هم سوءاستفاده‌ی سیاسی خود را بکنند. تلاشی که البته با مصاحبه‌ها و بیانیه‌های به موقع خانواده‌ی این خواننده راه به جایی نبرد و جز تلاشی بی‌حاصل و مذبوحانه برای این رسانه‌ها حاصلی دربرنداشت.

اما این‌بار هم ابتدا آلن ایر سخنگوی فارسی‌زبان وزارت امرو خارجه آمریکا با انتشار پیامی در صفحه اجتماعی خود نسبت به در گذشت مرتضی پاشایی واکنش نشان داد. در متن پیام آلن ایر که با « انا لله و انا الیه راجعون » هم شروع می‌شد آمده بود: «با کمال تاسف با خبر شدم که بعد از مدت‌ها مبارزه با سرطان٬ خواننده٬ نوازنده و آهنگساز پاپ فارسی مرتضی پاشایی دار فانی را وداع گفت. خاموش شدن این شمع نورانی را خدمت خانواده محترم ایشان تسلیت عرض می‌کنم.»

پس از این هم رسانه‌های ضدانقلاب مانند دفعات گذشته سعی در گرفتن ماهی مورد نظر خویش حتی از فوت یک خواننده کردند و با ربط دادن تجمعات هواداران او به مخالفت با حکومت نوشتند: « برخی دیگر از کاربران شبکه‌های اجتماعی با مقایسه سوگواری‌های عمومی برای پاشایی و سوگواری‌هایی که توسط حکومت برای شخصیت‌های مذهبی، مراجع یا نزدیکان حکومتی تبلیغ می‌شوند، به این نکته اشاره کردند که محبوبیت پاشایی جنبه‌ای «مردمی» دارد و استقبال مردم نسبت به شرکت در این سوگواری‌ها ازاین‌روست.»(رادیوزمانه)

جالب است که این رسانه‌ها با اشاره به این نکته‌ی مضحک که «این تجمع‌ها، موجب نگرانی رسانه‌های حکومتی شده است»(رادیو زمانه) در خبری تائیدنشده و بدون سند طبق رسم همیشگی‌شان نوشتند که: «شاهدان عینی گفته‌اند که در تجمعات مشهد «میان تعدادی از جوانان حاضر در خیابان هاشمیه با مأموران پلیس درگیری‌های پراکنده‌ای روی داده و چند نفر نیز بازداشت شده‌اند.»»

در پی این فضاسازی‌ها اما خانواده‌ی مرتضی پاشایی در مصاحبه با باشگاه خبرنگاران جوان به بیان اعتقادات واقعی پاشایی پرداختند تا فرصت سوءاستفاده‌ی سیاسی را از رسانه‌های فرصت‌طلب بگیرند. پدر پاشایی در مصاحبه‌ی خود به این نکته اشاره کرد که: «پسرم عاشق نظام جمهوری اسلامی بود. من و خانواده ام همه تا پای جان برای انقلاب جانمان را می دهیم.»

پدر مرحوم پاشایی اما با اشاره به سوء استفاده برخی افراد هم افزود: «عده‌ای که در این شرایط سعی دارند سوءاستفاده کرده و پسر من را بدنام کنند می گویم؛نکنید. خواهش می کنم بگذارید روح مرتضی در آرامش باشد….مرتضی از کودکی عاشق اسلام بود و روزی که در بیمارستان بستری شد قرار بود به کربلا برود اما نشد….شما را به نمازهای شبی که مرتضی پسرم می خواند؛قسم می دهم که با سو استفاده نام پسرم را لکه دار نکنید و روحش را عذاب ندهید.»

خانواده‌ی پاشایی اما پس از این مصاحبه هم بیانیه‌ای را خطاب به شبه‌روشنفکران غرب‌زده و ضدانقلاب خارج‌نشین منتشر کردند: «از همه ملت ایران و طرفداران مرتضی پاشایی که در غم خانواده آن مرحوم سهیم هستند تشکر می کنیم و بر خود لازم می دانیم چند نکته مهم را اعلام داریم:

1- طرفداران مرتضی پاشایی کسانی هستند که شفای وی را از طریق برگزاری زیارت عاشورا و دعای توسل می خواستند.

2- شخص مرتضی پاشایی عاشق اهل بیت و اسلام و معنویت و مردم بود.

3- خانواده و خاندان مرتضی پاشایی افرادی در خط انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی و از مریدان اهل بیت هستند.»

پدر مرتضی پاشایی همچنین به مهر هم گفت: «ما از اینکه برخی افراد از ابراز احساسات مردم سواستفاده کرده و برخی اجتماعات را به حاشیه کشانده اند بسیار متاسفیم و می دانیم که طرفداران واقعی پسرم خواستار ایجاد هیچ نوع حاشیه ای نیستند.»

پس از واکنش خانواده این خواننده‌ی جوان اما برخی از چهره‌های فرهنگی و رسانه‌ای نیز به برخی تحرکات سیاسی واکنش نشان دادند. در همین زمینه «وحید یامین‌پور» در صفحه‌ی خود در شبکه‌های اجتماعی نوشت: «لاشخورها دوباره یک جنازه پیدا کردند…شنیدید که دوباره عده ای به بهانه فوت مرحوم پاشایی بساط درست کرده اند. همانها که دختر مرحوم پیرانشهری و قربانی های زلزله ورزقان و قربانی های اسیدپاشی و … را سیاسی کرده بودند؛ همان لاشخورها. حالا بی بی سی مجلس ترحیم برگزار کرده و …ضمن عرض تسلیت به خانواده محترم پاشایی و عموم هموطنان علاقمند به ایشان باید عرض کنم دل آدم برای بازماندگان این مرحوم می سوزد؛ به خاطر اوضاعی که لاشخورهای آنور آب(و اینور آب) براه انداخته اند.»

همچنین احسان علیخانی هم در گفت‌وگوی خود با برنامه‌ی «سینماگلخانه» به نقل خاطره‌ای از پاشایی پرداخت که شاید آن را بتوان پاسخی به جوسازی‌های ناشیانه‌ی ضدانقلاب هم به حساب آورد: «مرتضی در زندگی اش یک حسرت بزرگ داشت و من هیچ گاه آن لحظه را یادم نمی رود که در پاسپورتش ویزای عراق، کارت بیمه و بلیط سفر به کربلای معلی و آرزوی رفتن به کربلا و نجف آنهم در دهه اول محرم را داشت و ..و خوش به سعادتش از این جهت که مردم ما در مراسم عزای ابا عبدالله الحسین(ع) برایش این همه ذکر و زمزمه و دعا خواندند.»

با این اوصاف به نظر می‌رسد پروژه‌ی سیاسی کردن فوت «مرتضی پاشایی» با موضعگیری مناسب خانواده‌ی وی و چهره‌های فرهنگی و رسانه‌ای پایان یافته باشد، اما طبعا این آخرین تلاش شبه‌روشنفکران داخلی و رسانه‌های ضدانقلاب خارجی برای سوءاستفاده سیاسی از یک اتفاق هنری، اجتماعی و … نخواهد بود. آن‌ها ظاهرا برای چند روز بیشتر حیات خود نیاز به چنگ‌اندازی به هر فرصتی را دارند و مرگ یک خواننده‌‌ طبعا آخرین چنگ‌ندازی و تلاش آنها نخواهد بود.

رسانه خبری موسیقی گنج نوا
مجموعه گنج نوا (گانجا2موزیک) پایگاهی جهت اطلاع رسانی اخبار، گزارشها و تصاویر کنسرتها میباشد.
هیچ چیز در این دنیا به اندازه تلاش و پشتکار باعث رشد و موفقیت نمی‌ شود گنج نوا نیز با بهره مندی از عکاسان و خبرنگاران حوزه موسیقی و با تلاش و پشتکار سعی در پیشرفت موسیقی کشور دارد.
برچسب ها