کنسرت گرشا رضایی بیست وششم اردیبهشت ۱۴۰۴
نویسنده خبر : ساینا افخمی زاده
کنسرت گرشا رضایی بیست وششم اردیبهشت ۱۴۰۴

کنسرت گرشا رضایی بیست وششم اردیبهشت ۱۴۰۴

2444 بازدید ساینا افخمی زاده 0 نظر 28 اردیبهشت 1404
کد خبر : 5088695
خلاصه خبر : کنسرت تازه ٔ گرشا رضایی ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ در سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد؛ شبی که بلیت‌هایش از طریق سامانه ایران‌کنسرت ظرف چند ساعت فروش رفت و ظرفیت دو سانس را پُر کرد .
متن خبر :

بازگشت گرم گرشا رضایی به سالن میلاد؛ اردیبهشت ۱۴۰۴

  • کنسرت تازه ٔ گرشا رضایی ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ در سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد؛ شبی که بلیت‌هایش از طریق سامانه ایران‌کنسرت ظرف چند ساعت فروش رفت و ظرفیت دو سانس را پُر کرد .

رضایی برنامه را با قطعهٔ «مجرم» آغاز کرد و سپس سراغ تک‌آهنگ‌های پرشنونده‌اش رفت؛ ترانه‌هایی مثل «یار باش»، «دیوونه‌ٔ دیوونه»، «ادامه داره» و «حالمون خوبه» که پیش‌تر نیز در اجراهایش تکرار شده‌اند . هرچند انرژی سالن در قطعات هیت به اوج می‌رسید، چند مخاطب در شبکه‌های اجتماعی اشاره کردند که فهرست اجرا می‌توانست با قطعات جدید یا تنظیم متفاوت، تنوع بیشتری پیدا کند.

از نظر فنی، بالانس صدا در میانهٔ اجرا به‌ویژه در قطعهٔ «دلت نخواد» کمی به‌هم خورد؛ بیس لاین روی وکال می‌نشست و جزئیات گیتارها در ریورب سالن مخفی می‌شد. با این حال، تیم صدا در نیمهٔ دوم کنسرت تا حدی این مشکل را جبران کرد و قطعات آهسته‌تر مثل «عکسای آخر» وضوح بهتری یافتند.

این اجرا به همت مؤسسه فرهنگی ـ هنری ققنوس برگزار شد و در پایان، تهیه‌کننده از احتمال تمدید سانس اضافه در خرداد خبر داد.

عکاس و خبرنگار: ساینا افخمی زاده

هیچ نظری وجود ندارد

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.